Zirius

 

Entreprenør Zirius leverer bransjeløsninger mot mange typer entreprenører, eksempelvis maler, murer, rør, elektro, ventilasjon, blikkenslager, glassmester og bygg. Kombinerer ordreflyt med prosjekt, regnskap, logistikk og timefangst i ett brukervennlig system. Prosjektstyringsverktøyet setter prosjektleder i sentrum.

 

Zirius Entreprenør har løsninger som gjør at prosjektleder og ansatte til enhver tid har kontroll på prosjekter og leveranser.

Håndverkere som maler, murer, rørlegger, elektro, ventilasjon, blikkenslager, glassmester og bygg bruker gjerne vår ordreflyt mot Handyman og SpeedyCraft. Entreprenører innen maskin, bygg og anlegg bruker vår prosjektmodul blant annet for funksjonalitet rundt mann og maskin.

Prosjektstyringsverktøyet setter prosjektleder i sentrum. Økonomisk prosjektinformasjon samles på tvers av avdelinger i én helhetlig løsning. Zirius har egne løsninger for timeregistrering, i tillegg til meget gode toveisintegrasjoner mot flere timesystemer som SmartDok, ProResult med flere, som gjør at du kun trenger å vedlikeholde data på ett sted. Kombinerer ordreflyt med prosjekt, regnskap, logistikk og timefangst i ett brukervennlig system.

  • Legg inn kostnads- og salgsbudsjett på prosjektene fordelt på arbeidsaktiviteter
    Samle inn kostnader i form av timer (mann / maskin), materiell eller inngående bilag
    Fakturer ut fra avtalt fastpris eller løpende ut fra forbruk
    Se i ettertid hvordan det gikk på hver aktivitet i prosjektet
    Bruk rutiner som underprosjekt, tilleggsordre (endringsmelding), vurdering av etterslep, viderefakturering med bilag, innestående på egen konto og mange flere nyttige funksjoner for oversiktlig og effektiv prosjektstyring

 

 

Les mer på https://www.zirius.no/entreprenor/.

   

Bestilling eller mer informasjon? Ta kontakt med oss på telefon 99236000 eller benytt kontaktskjema nedenfor: