tooeasy 100

Implementering av et system for Workforce Management som fungerer godt med dine eksisterende systemer er avgjørende for at de skal skje så smidig som mulig. Tiden brukt på lønnsadministrasjon, komplekse tidsplaner og prognoser, for å nevne noe, reduseres kraftig. De kostbare prosessene som vanligvis krever mye arbeid, hvor menneskelige feil og feil noen ganger oppstår, elimineres. Alt skjer automatisk på en brøkdel av tiden det normalt ville tatt. Tid, som du og vi begge vet, er utrolig viktig for virksomheten din og dens suksess.

 

tooeasy 01

Planlegging med øye på gjeldende regler og avtaler

I timeplanlegging er det mye å ta hensyn til, det er vilkår og arbeidslover, tilgjengelig personale, skiftturnus, fagforeningsreglement, VAB, ferie, sykemeldinger, uventet fravær etc. Listen er lang og et velfungerende Workforce Management-system kreves som holder styr på alle disse samtidig, så du trenger ikke. Se systemet som edderkoppen i nettet, ved hver lille vibrasjon varsler det umiddelbart slik at fremtidige problemer kan løses så raskt og effektivt som mulig.

 

Ett system som aldrig sover

Et Workforce Management-system sover aldri, spiser aldri lunsj og går aldri glipp av en detalj på grunn av en stressende morgen. Uansett hvor god du er som planleggingsansvarlig, vil det alltid være en dag hvor alt ikke er på plass og du går glipp av noen små detaljer, vi er tross alt mennesker. Gjennom et verktøy som alltid holder oversikt, unngår vi disse mulige feilene og sikrer at ting alltid går riktig, med høy effektivitet, hver dag.

 

Automatisk lønnserapportering

Ettersom alt grunnlag for lønnsutbetaling nå kommer fra et effektivt WFM-system, er det fokus på å sikre at alle avvik og andre skjemaendringer blir riktig registrert. Dette reduserer risikoen for mulige feil eller utelatelser betydelig. Siden alle hendelser justeres og utbedres i sanntid, er det som regel bare å godkjenne lønnsperioden.

 

En egen lønnsklient

For å garantere en jevn og fungerende lønnsforbindelse har TooEasy sin egen lønnsklient. Denne har som oppgave å gi lønnssystemet all dokumentasjon for lønnsperioden. Planlagt tid, faktisk tid og avvik. Her følger du alle dataene på en visuell og brukervennlig måte. Det burde rett og slett ikke være komplisert å få virksomheten til å rulle så effektivt som mulig.

 

Integrasjoner

Mange bedrifter bruker lønnssystemer som Visma og Fortnox. Siden TooEasy har vært på det nordiske markedet siden 2008, har vi brukt de fleste lønnssystemene som finnes. Det dukker stadig opp nye, men vi kan med god samvittighet si at vi klarer å integrere vårt WFM-system med alle eksisterende lønnssystemer på markedet. Du finner alle våre mulige integrasjoner her.

 

Administrer ansatte i flere land

Hvis du ikke allerede har fotfeste i flere land, er det mulig du vil ha det i fremtiden. Et system som spenner over flere land samtidig blir avgjørende for å få alt til å fungere så enkelt og kostnadseffektivt som mulig. Trenger du flere forskjellige systemer øker sjansen for at ting blir rotete. Ved å ha et system som fungerer for all personalledelse, har ansvarlig personell mulighet til å være så effektiv som mulig. Enten å trenge separat personell for hvert enkelt system, eller ha en ansvarlig som skal skifte mellom ulike systemer vil komplisere hele prosessen.

 

Vi bruker TooEasy i våre butikker i Sverige og Norge, og vi planlegger også implementering i Finland, Tyskland og Østerrike. Den enkelheten, å få viktige KPIer og nøkkeltall ut av systemet, har vært til stor hjelp for oss i å administrere butikkene våre. Vår løsning med tilknytning til lønnssystemet har også spart oss for enormt mye tid takket være å ha riktig data fra starten.
– Joel Eriksson, Peak Performance

 

De 11 beste fordelene med Workforce Management av TooEasy
Administrere selskapets personalplan
Lag automatiske årsplaner og la ansatte gjøre tidsrapporteringen selv.
Aktivitetsplanlegging for din bedrift
Planlegg virksomheten i henhold til budsjettet
Automatisk kontroll av alle gjeldende regler og avtaler
Fullt innblikk i hver krone og time
Hold virksomheten på rett kurs med en grafisk oversikt og konsistent visuell statistikk.
Tilpassede rapporter
Administrer virksomheten og få informasjon om dine ansattes tidsrapporter og tidsplaner.
Standard system – rask og enkel implementering
Et system for alle ansatte – kanskje det eneste systemet i hele bedriften som brukes av alle ansatte. Informasjonsformidling, nøkkeltall m.m.
Hjelp med å planlegge når du trenger det
En støtte som kan stole på under våte og tørre forhold. Det skal ikke føles som en middelmådig støtte (vi har alle opplevd det) som i beste fall svarer dagen etter, eller når de blir kontaktet, ikke har god oversikt over bedriften din i det hele tatt. Du ønsker å komme så langt unna upersonlig støtte som mulig. Bare fordi et system som helhet ser likt ut, betyr det ikke nødvendigvis at oppsettet av et planleggingssystem ser likt ut for alle selskaper. Derfor er det avgjørende å ha et supportteam som har full kontroll på hvordan akkurat din bedrift fungerer og direkte kan hjelpe deg på best mulig måte ved kontakt.

Enkel problemløsning
På samme måte som systemet skal være enkelt, så skal løsningen på eventuelle problemer eller spørsmål – vi i TooEasy ser frem til å skape en nær kontakt med deg. Les mer om vår støtte og se også når Malin Rantamäki fra Kicks forklarer mer her.