Back to Top

Om Datasvar AS 

Selskapet ble etablert i år 2000 som DataSvar AS. Dette selskapet var et resultat av fisjonen i Ring Data AS som ble etablert i 1989. Flere av de ansatte har derfor arbeidet sammen helt ifra begynnelsen av 90-tallet og utover. Vi innehar derfor svært lang erfaring og bred kompetanse innen fagområdene.

Bransjen har vært og er fortsatt igjennom en enorm utvikling og det å se på produkter vi solgte tidligere blir det nesten som å snakke om en annen tidsalder. Men som fortsatt genuint interesserte "datagutter" så finnes det ikke mer spennende bransje å jobbe i. Verktøyene endrer seg hele tiden, samtidig som fagene ikke er så ulike det de var. Fagområdene våres er derfor ikke veldig endret siden den gang.

 

Selskapets fagområder er forretningskristiske systemer/tjenester som ERP (økonomisystem), LØNN, CRM og ikke minst Hosting/skytjenester. Av maskinvare leverer vi verdensledende sikkerhetssystemer, print/kopi , generelt datautstyr og mer.

 

Våre mål

Vårt mål er at vi skal være kjent for å være et IT-firma som leverer personlige og fremtidsledende rådgivere. Vi skal levere moderne produkter og løsninger som gir våre kunder mer tid og mer verdi. 

 

Våre verdier er:

Hjelpsomme:

Våre medarbeidere skal bestrebe seg på å hjelpe kunden når kunden trenger det. På godt norsk heter det "god service"

Dyktige:
Våre medarbeidere skal inneha god kompetanse innen de felt de opererer. Derfor gjennomgår alle oppdateringer og kurs på både produkter og løsninger kontiuering.

Ærlige:
Vi skal både som selskap og ansatte bestrebe oss på det gamle ordtaket "ærlighet varer lengst". Som kunde skal man oppleve trygghet og oppriktighet i alle ledd. På denne måten håper vi å kunne drive en sunn og god butikk slik at kunden finner oss i mange år framover.