Vårt mål er å oppnå full tilfredsstillelse for våre bedriftskunder.
Utprøvde, prisbelønte produkter kombinert med ledende forretningsløsninger for å gi enkle svar på komplekse kundeutfordringer.

 

Hvorfor velge skriver fra Samsung
Hvorfor velge rekvisitta fra Samsung
Hvorfor velge løsninger fra Samsung
Hvorfor velge tjenester fra Samsung

 

Som en global organisasjon med et omfattende utvalg av prisbelønte produkter og en fast forpliktelse til miljøvennlig praksis, bør det ikke komme som noen overraskelse at vi er rangert som nummer to i verden på A4 mono- og fargelaserutskrifter. Vår svært konkurransedyktige produktspekter oppfyller alle virksomhetsbehov på tvers av mono-, farge-, enkeltfunksjons og flerfunksjons laserenheter. Spesielt har tilgangen til market for A3-kopimaskiner vært begrenset, ettersom bare noen få produsenter har vært i stand til å utvikle, produsere og selge til globale kunder. I dag har Samsung sluttet seg til denne gruppen med sin egen originale teknologi i A3-kopimaskinsektoren, noe som beviser det teknologiske lederskapet.

Vi har en klar fordel i vår produktutvikling og kvalitetsytelse takket være vår imponerende investering i FoU, og vår prioriterende utvikling av brukervennlig teknologi på tvers av vårt produktutvalg. Dette gir oss et forsprang innen innovasjon, ettersom vår fremragende produkt design og ytelse - sammen med høyeste kvalitet tjenester, løsninger og rekvisita - sikrer at kundene våre alltid blir tilbudt komplett pakke.

For oss i Samsung er målet å gi deg selvtillit til å drive din virksomhet med suksess. Mens utskrifter fortsatt er en viktig investering for enhver organisasjon, foretar vi vi en helhetlig tilnærming når det gjelder å sørge for at du skal ha full støtte av våre produkter og tjenester.

 

Tillit til sterke resultater

Vi leverer mer enn bare et produkt. Vi leverer pålitelige og kompatible enheter som oppfyller strenge og stadig økende sikkerhetskrav på tvers av en rekke bransjer.