Back to Top


Header
OM OSS
Datasvar AS

Vi hjelper deg i en digital hverdag.

Vi har som mål at vi skal være kjent for å være et IT-firma som leverer personlige og fremtidsledende råd som resulterer til at du skal lykkes som bedrift. Vi skal levere moderne produkter og løsninger som gir våre kunder mer tid og mer verdi.

 

Selskapet ble etablert i år 2000 som DataSvar AS. Dette selskapet var et resultat av fisjonen i Ring Data AS som ble etablert i 1989. Flere av de ansatte har derfor arbeidet sammen helt ifra begynnelsen av 90-tallet og utover. Vi innehar derfor svært lang erfaring og bred kompetanse innen fagområdene.

 

Våre spesial-fagområder er forretningskristiske systemer/tjenester som ERP (økonomisystem), LØNN, CRM og ikke minst Hosting/skytjenester. Av maskinvare leverer vi verdensledende sikkerhetssystemer, print/kopi , generelt datautstyr og mer.

 

 

Datasvar`s verdier

 

God Service

Våre medarbeidere skal gjøre sitt beste på å hjelpe kunden når kunden trenger det.

 

Dyktig

Våre medarbeidere skal inneha god kompetanse innen de felt de opererer. Derfor gjennomgår alle oppdateringer og kurs på både produkter og løsninger til enhver tid.

 

Ærlig

Vi skal både som selskap og ansatte bestrebe oss på det gamle ordtaket "ærlighet varer lengst". Som kunde skal man oppleve trygghet og oppriktighet i alle ledd. På denne måten håper vi å kunne drive en sunn og god butikk slik at kunden finner oss i mange år framover.