Historien

Datasvar AS er hovedselskapet bak de tre avdelingene. 

Selskapet ble etablert i år 2000 som DataSvar AS. Dette selskapet var et resultat av fisjonen i Ring Data AS som ble etablert i 1989. Flere av de ansatte har derfor arbeidet sammen helt ifra begynnelsen av 90-tallet og utover. Vi innehar derfor lang erfaring og bred kompetanse innen fagområdene. Bransjen har vært igjennom en enorm utvikling og det å se på produkter vi solgte tidligere blir det nesten som å snakke om en annen tidsalder. Men som fortsatt genuint interesserte "datagutter" så finnes det ikke mer spennende bransje å jobbe i. Verktøyene endrer seg hele tiden, samtidig som fagene ikke er så ulike det de var. Fagområdene våres er derfor ikke veldig endret siden den gang.

Selskapets fagområder er forretningskristiske systemer som CRM (kundebehandlingsverktøy, ERP (økonomisystem), LØNN/HR og ikke minst DRIFT/SKYTJENESTER. I tillegg leverer vi selvfølgelig også sikkerhetssystemer, print/kopi og generelt datautstyr.


Vi er i dag 5 selgere, 4 konsulenter/teknikere, 1 på regnskap og 1 på renhold.

(På bildet ser du noen av oss i en munter lunsjpause: Audun, Steinar, Rob, Pål, Shahzad, Daniel, Roy og Leif Roar)

 

Under finner du litt om kontorene:

gruppebilde 2014

Nasn1 l

HØNEFOSS

Hønefoss avdlingen  flyttet inn i egne lokaler i bydelen Vesterntangen i 2009. Vi ønsker velkommen til våre store, fine lokaler med blant annet kurslokaler, utstilling, verksted, lager samt flere møterom. God og gratis parkering.

ulven l

OSLO

Oslo avdelingen ble opprettet 22. August 2012. Avdelingen ble opprettet for å få et tettere samarbeid med våre mange kunder i storbyen samt danne et nytt grunnlag for flere kunder i og rundt Oslo.

Nasn1 l

DRAMMEN

Drammen avdelingen er eid av Ole Martin Mortensen som har drevet siden....