Engasjement

Datasvar er et lite selskap. Allikevel forsøker vi å vise litt samfunnsansvar ved å bidra til noen lag og foreninger vi ser gjør en god jobb innen sitt område, enten det er innen barn- og ungdomsarbeid, idrett/sport eller kultur/musikk.

Vi har valgt ut noen få som vi gir vårt bidrag til og er derfor glade sponsorer av:

   
positiv-oppvekst2


Stiftelsen Posistiv Oppvekst
driver utstrakt kulturarbeid i Hønefoss med ungdom. Her drives ungdomsklubben "Freezone", musikkverksted og ikke minst "Bry-seg-om aksjonen".  Forestillingen "Et juleønske" er blitt tradisjon i Hønefoss og aktivere veldig mange barn og ungdom. Av andre arrangement kan nevnes "Hønefoss Talenter" og "Barnekarusellen" (idrettsarrangement)

falkengirls

  

Falken Cricketlag er det første organiserte jentelag i Norge som har engasjert minoritetsjenter og banet vei for mange jenter med samme interesse. Dette er også verdsatt av tidligere kulturminister Hadia Tajik (sammen med 3 av jentene på bildet). Vi er stolt sponsor av jentene.

trekkspill w250

  

Ringerike Trekkspillklubb er en av landets ledende trekkspillklubber. Hønefoss er dessuten omtalt som trekkspillbyen i Norge og har fostret mange kjente trekkspillere. Trekkspillklubben er svært aktiv og trekker til seg store artister og mange tilhørere. Vi er stolt sponsor av trekkspillklubben.

 museum w250

 

Hønefoss Trekkspillmuseum er det eneste i sitt slag i Norge og er en viktig både lokalt, nasjonalt og internasjonalt. Museet finnes i Ringerike Kulturhus i Hønefoss og ildsjelene er å finne i Ringerike Trekkspillklubb. Museet inneholder over 100 historiske trekkspill, deriblant hele samlingen fra de trekkspill som ble produsert i Hønefoss. Det er bilder, lydinnspillinger, noter og mye historie.